Stealth Bomber B52 İncelemesi (Video)

 

Stealth Bomber B52 modelinin incelemesine Youtube kanalımızda yer verdik. 

Video incelememizde yer almayan bazı ekstra detayları da buradan aktaralım istedik. Öncelikle bisiklet motokross-dowhnill melezi bir tasarıma sahip. Full amortisörlü ve amortisörleri oldukça işlevsel offroad arazi kullanımı için tasarlanmış bir bisiklet.

Bisikletin Crystallyte motoru en ağır parçalarından. Arka tekerin ağırlığı yaklaşık 17KG. Pilimiz ise yaklaşık 10kg ağırlıkta. Yani sadece pil ve motor yaklaşık 27kg ağırlığa ulaşıyor. Bisikletin geri kalana aksamı da bir bu kadar ağırlık eklemesiyle yaklaşık 55KG ağırlığa ulaşmış oluyoruz. Sistem oldukça verimli çalışıyor performanslı kullanımda bile sürücü ve motor pek ısınmadı.

Bisiklet street legal kullanım moduna sahip. Bu mod açıldığında bisiklet 25km/s hızla ve düşük torkla çalışıyor. Beyin gücü gayet stabil limitliyor. Performans modunu açtığınızda ise kontrolsüz bir güç sizi bekliyor. Gaz kolu belli bir noktadan sonra ani tork yüklemesiyle ayaklarınızı yerden kesiyor. Yüksek tork alışkın olmayan bünyeler için oldukça keyifli, biraz da gerilimli bir tecrübe yaşatıyor.

Bizim kişisel yorumumuz genel kullanıcı kitlesi için fazla güçlü ehliyet ve uzmanlık gerektiren bir motor. 1000w civarı sistemlerin şehir içi kullanımda daha güvenli olduğu kanısına vardık.

Türkiye’de resmi olarak satışı olmayan ürünün bireysel olarak getirildiğini hatırlatalım.

Whatsapp'ı aç
Yardım Alın
Yardımcı olabilir miyiz?